Typeplaatjes & Labels

Geschikt voor zwaar industrieel gebruik

Naast de algemene platen van staal en RVS maken wij ook zeer specifieke machine en typeplaatjes voor de industrie, in elk gewenste aantal, maat, uitvoering en materiaal, waaronder aluminium, messing, kunststof en nog veel meer.

Doordat we vrijwel alle productietechnieken in huis hebben, is er een brede kennis en productiemogelijkheid. We kunnen per opdracht bekijken wat de slimste optie voor u is en u daarin voorzien van advies op maat!

typeplaatje

Graphicsign, jou partner voor typeplaatjes

We leveren typeplaatjes in verschillende oplages. Zo kun je bij ons terecht voor één of een aantal typeplaatjes, maar ook voor 10.000. Met de productie van een typeplaatje houden we te allen tijde rekening met de Europese regels en denken we met je mee over de optimale combinatie tussen verplichte vermeldingen en merk- of bedrijfsidentiteit. Alles zodat je met trots mooie en professionele typeplaatjes op machines kunt monteren.

Als je op zoek bent naar iemand die jouw typeplaatjes op maat maakt, zoek je iemand die dit goed uitvoert. Graphicsign heeft jarenlange ervaring met het maken van typeplaatjes en heeft daarom ook voor iedere specifieke vraag een passend antwoord. Heb je bepaalde wensen? Dan denken we graag met je mee en voeren we dit uit.

Labels, Metaal en kunststof

Kunststof labels zijn een belangrijk hulpmiddel voor het markeren en identificeren van losse onderdelen. Als je snel kunststof labels nodig hebt, kan Graphicsign je helpen. We kunnen kleine en grote hoeveelheden labels van gravoply, resopal of een ander type kunststof snel leveren.

Naast kunststof labels bieden we ook een ruime keuze aan metalen labels. Je kunt bij ons terecht voor RVS labels, aluminium labels, messing labels en labels van staal. We hebben ook metalen labels met een eigen logo. Je kunt bij ons zowel kleine als grote aantallen bestellen. Afhankelijk van jouw toepassing bekijken we samen welke techniek het beste is voor het maken van jouw metalen labels, bijvoorbeeld graveren of een andere methode.

labels

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080