Signalering

Het juiste materiaal voor alle signalering

Bij onlinesafetyshop.com bieden wij alle soorten signalering en veiligheidsborden in verschillende soorten en maten aan. Wij beschikken over een ruim assortiment borden op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle ISO 7010 veiligheidsborden. Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem, want wij kunnen in principe alles maken. Neem contact met ons op en wij maken een passende offerte. 

veiligheidsbord

Veiligheidsborden voor bedrijven en openbare gebouwen

In en rondom openbare en bedrijfsgebouwen moeten veiligheidsborden zijn aangebracht. Deze geven bezoekers en werknemers informatie die relevant is voor hun veiligheid, bijvoorbeeld waar de nooduitgangen zijn of dat er een rookverbod heerst. Hiervoor worden symbolen gebruikt die zo begrijpelijk en vanzelfsprekend mogelijk zijn. Immers moet in één oogopslag duidelijk worden welk gevaar er dreigt, wat verboden is of juist verplicht.

Vooral op het gebied van arbeidsveiligheid is veiligheidssignalering van groot belang, omdat ze helpen ernstige ongevallen of schade aan de gezondheid te voorkomen.

onlinesafetyshop.com

OnlineSafetyshop.com is sinds 1999 actief op het gebied van Veiligheid en heeft inmiddels ook een breed perspectief van de zaken die spelen bij onze afnemers. Een groot deel van de bedrijven waar we zaken mee doen hebben bijvoorbeeld zeer specifieke situaties waar een standaard veiligheidsbord niet het gewenste resultaat heeft. We maken in dit geval voor u een speciaal pictogram(dat door juist gebruik van kleuren, illustraties etc. voldoet aan de ISO-norm).

In veel gevallen wordt dit een combinatiebord waarbij we meerdere regels onder elkaar voegen.

onlinewebsite

Een greep uit ons assortiment

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080