Technieken

Voor elke materiaal een eigen methode

Techniek speelt een belangrijke rol in het graveren van materialen. De techniek die wordt gebruikt bepaalt niet alleen de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook de snelheid en efficiëntie van het graveerproces. Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt bij het graveren van materialen, en elk van deze technieken heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Graveren

Graveren is een techniek waarbij een patroon of tekst wordt aangebracht op het oppervlak van een materiaal door middel van scherpe en precieze bewerking. Bij Graphicsign gebruiken wij professionele graveermachines om patronen en teksten aan te brengen op de materialen die wij graveren. Dit zorgt voor een haarscherpe en duurzame afwerking, die jarenlang meegaat.

In samenvatting biedt Graphicsign professionele graveerservices voor een breed scala aan materialen. Wij gebruiken geavanceerde graveermachines om haarscherpe en duurzame resultaten te garanderen, en bieden ook ontwerpdiensten aan voor klanten die hulp nodig hebben bij het creëren van hun graveerpatroon of tekst.

Lasergraveren

Lasergraveren is een techniek die wordt gebruikt om patronen en teksten aan te brengen op het oppervlak van materialen. In tegenstelling tot traditionele graveermethoden, die gebruik maken van scherpe beitels of frezen, gebruikt lasergraveren een laserstraal om het materiaal te bewerken. Dit zorgt voor een haarscherpe en precieze afwerking, met minimale afwijkingen en onvolkomenheden.

Lasergraveren biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele graveermethoden. Ten eerste is lasergraveren veel sneller en efficiënter, omdat de laserstraal snel en preciezere bewerkingen kan uitvoeren dan handmatige beitels of frezen. Dit maakt het mogelijk om grotere hoeveelheden materialen te graveren in kortere tijd.

16237-2716925 (1)
lasec1250

Lasersnijden

Lasersnijden biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele snijmethoden. Ten eerste is lasersnijden veel sneller en efficiënter, omdat de laserstraal snel en preciezere snijbewerkingen kan uitvoeren dan handmatige frezen of zagen. Dit maakt het mogelijk om grotere hoeveelheden materialen te snijden in kortere tijd.

Ten tweede is lasersnijden ook veel nauwkeuriger en preciezer. De laserstraal kan zeer fijne en delicate snijlijnen maken, die nauwelijks te onderscheiden zijn met het blote oog. Dit maakt het mogelijk om zeer complexe en unieke snijpatronen te creëren, die niet met traditionele methoden kunnen worden gemaakt.

Printen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. 

printer

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080