Over ons

Al meer dan 30 jaar specialist in graveren

GraphicSign is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van grafische productie in de breedste zin van het woord! Wij zijn een jong en gepassioneerde organisatie met als doel de klant unieke en innoverende producten te bieden met een zo breed mogelijk assortiment.

Ons assortiment groeit en veranderd constant. Zo worden er innovatieve nieuwe producten toegevoegd.  Doordat wij alles zelf ontwerpen/produceren volgens de laatste normen kunnen wij in alle opzichten snel schakelen. Wij hebben veel disciplines in huis en leveren dagelijks typeplaten, gevelreclame, bedrijfsborden in enkelstuks fabricage, kleine  of grotere series. 

Werken met een missie

Ons kantoor en fabriek is gevestigd in de Velserbroek (nabij Haarlem), vrijwel al onze producten/artikelen bedenken en produceren wij zelf. Zo hebben wij de volledige beheersing op ons assortiment en uitstraling.

Wij werken met verschillende graveer- en freesmachines, diverse markeer- en snijlasers, een aantal prin­­­ters, snijplotters en zeefdrukmachines in een gave en stoere werkomgeving. Wij zijn werkzaam met zo’n 12 medewerkers in een zogenaamde platte organisatie. Dit wil zeggen dat iedereen inspringt daar waar dat gewenst wordt. We kijken niet alleen naar diploma’s maar vooral naar passie, persoonlijkheid en motivatie wat zich vertaald naar een hecht team met een fijne en informele sfeer.

We hechten veel waarde aan loyaliteit, zo werken we met veel leveranciers al meer dan 30 jaar samen. Door deze jarenlange samenwerking is de onderlinge band sterk en heel plezierig werken! Dat geldt ook voor onze trouwe afnemers, veel bestellingen worden dan ook gedaan vanuit wederzijds vertrouwen in een informele sfeer.

Erkend Leerbedrijf

In de afgelopen jaren hebben wij menig student van scholen als het Nova College en hogeschool Inholland een uitdagende en goede leerplaats mogen bieden met gekwalificeerde begeleiding.

Wij bieden je een uitdagende stage met een gave werkplek in een dynamische organisatie samen met een gemotiveerd jong team. We kijken niet alleen naar diploma’s, maar vooral naar passie, persoonlijkheid en motivatie. Elke ochtend hebben we een teambespreking waarin we de evaluatie van de dag ervoor bespreken en de werkzaamheden van de dag bepalen.

Bij ons telt ieders mening, dus ook die van jou! In onze organisatie ben je verzekerd van een goede leerplaats met gekwalificeerde begeleiding en afwisselende werkzaamheden in een informele sfeer en niet onbelangrijk.

erkend leerbedrijf
sociaal

Sociaal ondernemen

We hebben al jarenlang een samenwerking met het UWV en IJmond werkt. Wij hebben verschillende collega’s in ons team met een smallere talentenbasis. Ze hebben allemaal vaste (aangepaste) werkzaamheden waardoor ze ook volledig onderdeel zijn van ons team. We zijn oprecht heel blij met elkaar!

Bij GraphicSign werken in totaal 15 medewerkers, waarvan 4 met een beperking en zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt.

In het verleden besteedde GraphicSign al werk uit aan sociale werkvoorzieningen en er waren al eerder mensen gedetacheerd bij ons bedrijf. Maar sinds enkele jaren  bieden wij vaste werkplekken aan en op deze manier worden deze medewerkers ook helemaal onderdeel van het team. Wat GraphicSign echt bijzonder maakt? Iedereen werkt naar zijn kracht en iedereen is gelijk. We ondernemen vanuit ons hart.

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080