Nummers

Ben je op zoek naar voordelige huisnummerplaten om in te kopen voor bedrijf, VVE, instelling of andere organisatievorm? OnlineNummer.com is de partner voor grafische productie op het gebied van cijferplaten, nummers, huisnummers en nog veel meer. 

Onlinenummer.com is de partner op het gebied van objectnummering voor de woningbouw en projectontwikkeling. We werken al vele jaren samen met deze sectoren en hebben menig project voorzien van de juiste nummering.

tafelnummer

Nummers voor alle soorten toepassingen!

Huisnummerbordjes modern of klassiek

Doordat we een wisselend assortiment hebben, focussen we ons op tijdloze, maar ook juist zeer moderne of zeer klassieke stijl huisnummers, lettertypes of materialen. 

Huisnummerbordjes voor VVE of woningbouw

GraphicSign kan bijna alle wensen vervullen op het gebied van eenheidseisen (codebordjes) voor VVE, appartementencomplexen of  projectontwikkelaars.

Tafelnummerbordjes voor de horeca

Tafelnummerbordjes voor de horeca zijn standaard voorzien van zelfklevende tape of bevestigingsgaten. Deze nummers plak je gemakkelijk op een tafel of met het gebruik van twee schroefjes.

Industriële & projectmatige toepassingen

VVE ‘s, gemeentes, woningcorporaties, aannemersbedrijven, bouwbedrijven, technische groothandels, projectontwikkelaars, architecten, elektrotechnische bedrijven en industriële bedrijven zijn die bedrijven die zaken met ons doen.

onlinenummer.com

Huisnummerbordjes van Onlinenummer zijn voordelig, maar tevens gefabriceerd van de beste materialen zoals RVS, kunststof, plexiglas, aluminium of natuursteen. Onlinenummer is dé groothandel voor huisnummers en huisnummerbordjes. We fabriceren de meeste producten in serieproductie, zodat de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk blijven.

Wij zijn de webshop voor nummering voor de zakelijke markt!
  • Meer dan 100 verschillende huisnummers
  • Unieke producten
  • Uit de eigen fabriek
websiteonlinenummer

Een greep uit ons assortiment

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080