Borden en panelen

Het juiste materiaal voor uw signalering

Bouwborden is de perfecte manier om de omwonenden te informeren dat er werkzaam heden bezig zijn. Het kan gaan om een verhuizing, aanbouwing of renovatie. Een bouwbord komt altijd van pas. Het is een goed communicatie/promotie middel voor bouwbedrijven, aannemers, makelaren en vele andere organisaties. Bouwborden zijn door de structuur ook snel opvallend. Hierdoor worden ze snel gezien en wordt de boodschap op genomen.

bouwborden

Bouwborden voor bedrijven en aannemers

Bouwborden worden vaak op afzethekken, bouwhekken of in de grond geplaatst op de locatie waar op dat moment gewerkt wordt. Dit betekend dat een bouwbord aan een aantal wensen moet voldoen om het effectief en praktisch te gebruiken. Denk hierbij aan lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen en weersbestendig om er maar enkele te noemen.

Wij zijn ervaren in het vervaardigen van verschillende soorten, maten en type bouwborden. Zo kunnen wij grote bouwborden voor projectontwikkelaars produceren. Door gebruik te maken van de juiste materialen zijn onze bouwborden van hoogwaardige kwaliteit en weersbestendig. Dit zorgt ervoor dat de bouwborden een optimale levensduur hebben.

De voordelen van onze reclameborden?

Dit reclamebord voor buiten is geschikt voor elk bedrijf. Bent u bezig met werkzaamheden in een pand, huis, bouwterrein etc…? Dan is dit de perfecte reclame voor uw bedrijf! Hang het reclamebord aan de gevel, een hek of bevestig het op een paal buiten. 

  • ✓   Voordeliger dan elk ander bedrijf
  • ✓   Top kwaliteit uit eigen fabriek
  • ✓   Snelle en gratis levering
  • ✓   Wij maken voor u een demo!

Mocht u wat anders wensen, zoals een andere maat of vorm?
Dan kan dat, vrijwel alles is mogelijk!

bouwborden

Heeft u vragen?

Bel ons op 023-5133080